Logo.fi

Sarikoo.fi:n käyttöehdot ja ehdot

Tervetuloa osoitteeseen sarikoo.fi!

Tämä sivusto on omistettu tarjoamaan tietoa, resursseja ja työkaluja taloudelliseen vapauteen liittyen. Käymällä tai käyttämällä sarikoo.fi-sivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Lue ne huolellisesti.

Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sarikoo.fi-sivustoa.

Muutokset näihin ehtoihin

Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Jos jatkat sarikoo.fi-sivuston käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, se tarkoittaa, että hyväksyt ja hyväksyt tarkistetut ehdot.

Sarikoo.fi:n käyttö

Sarikoo.fi-sivuston sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiin, grafiikkaan, kuviin ja muuhun aineistoon, on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista taloudellista neuvontaa.

Pyrimme tarjoamaan täsmällistä ja ajantasaista tietoa sarikoo.fi-sivustolla, mutta emme anna mitään takuita tai vakuutuksia sivustolla olevien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä, ajantasaisuudesta, luotettavuudesta tai sopivuudesta. Hyväksyt, että tällaiset tiedot voivat sisältää virheitä tai epätarkkuuksia, emmekä ole vastuussa mistään virheistä tai epätarkkuuksista tai mistään toimista, jotka perustuvat sarikoo.fi-sivuston tietoihin.

Olet yksin vastuussa sarikoo.fi-sivustolla olevien tietojen ja resurssien käytöstäsi. Suosittelemme hakemaan neuvoa pätevältä rahoitusalan ammattilaiselta ennen taloudellisten päätösten tekemistä.

Immateriaalioikeudet

Kaikki sarikoo.fi-sivuston sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiin, grafiikkaan, kuviin ja ohjelmistoihin, on sarikoo.fi-sivuston tai sen lisenssinantajien omaisuutta, ja sitä suojaavat tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet. Et saa käyttää mitään sarikoo.fi-sivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman sarikoo.fi:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Vastuun rajoittaminen

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat siitä, että käytät sarikoo.fi-sivustoa tai sen sisältämiä tietoja. Tämä sisältää muun muassa voitonmenetyksen, liiketoiminnan keskeytymisen tai tietojen menetyksen.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja kaikki näistä ehdoista johtuvat tai niihin liittyvät riidat ratkaistaan Suomen tuomioistuimissa.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@sarikoo.fi.

;

©Copyright 2023

www.sarikoo.fi