Logo.fi

Paras näppäimistö kotitoimistopelisi parantamiseen

Paranna tuottavuuttasi oikealla näppäimistöllä

Löydä täydellinen näppäimistö kotitoimistoosi ja vie tuottavuutesi seuraavalle tasolle.

nappaimisto

Sisällysluettelo

Tärkeimmät asiat, jotka on otettava huomioon, kun valitset parhaan näppäimistön kotitoimistoonsa

Oikea näppäimistö kotitoimistosi kokoonpanoon on olennaisen tärkeää tuottavuuden ja mukavuuden kannalta. Koska saatavilla on niin monia erilaisia näppäimistöjä, voi olla vaikeaa päättää, mikä niistä on paras tarpeisiisi. Seuraavassa on muutamia keskeisiä asioita, jotka on otettava huomioon, kun valitset parhaan näppäimistön kotitoimistoosi.

Ergonomia

Ergonomia on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon näppäimistöä valittaessa. Ergonomiset näppäimistöt on suunniteltu vähentämään ranteisiin ja käsivarsiin kohdistuvaa rasitusta kirjoittamisen aikana. Etsi näppäimistöjä, joissa on säädettävä korkeus, kallistus ja rannetuki, jotta kädet ovat mukavassa ja luonnollisessa asennossa kirjoittaessasi.

Liitettävyys

Näppäimistön käyttämä liitäntätyyppi on myös tärkeä. Langalliset näppäimistöt tarjoavat luotettavimman yhteyden, mutta langattomat näppäimistöt voivat olla kätevämpiä. Jos valitset langattoman näppäimistön, tarkista kantama ja akun kesto.

Asettelu ja koko

Näppäimistön koko ja asettelu voivat myös vaikuttaa kirjoituskokemukseesi. Kompaktit näppäimistöt sopivat hyvin pienempiin työtiloihin, kun taas täysikokoiset näppäimistöt tarjoavat mukavamman kirjoituskokemuksen. Huomioi myös näppäinten asettelu. Joissakin näppäimistöissä on perinteisempi asettelu, kun taas toisissa on jaettu muotoilu tai kaarevat näppäimet.

Taustavalo

Taustavalaistus on hyvä ominaisuus näppäimistössäsi, varsinkin jos työskentelet hämärässä huoneessa. Monissa näppäimistöissä on säädettävä taustavalo, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan kirkkauden.

Kestävyys

Kestävyys on myös tärkeä huomioon otettava tekijä. Etsi näppäimistöjä, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten alumiinista tai teräksestä. Näin varmistetaan, että näppäimistösi kestää päivittäistä kulutusta.

Hinta

Pohdi lopuksi näppäimistön hintaa. Vaikka kalliimmissa näppäimistöissä voi olla enemmän ominaisuuksia, on paljon edullisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat mukavan ja luotettavan kirjoituskokemuksen.

Parhaan näppäimistön valitseminen kotitoimistoon voi olla vaikea tehtävä. Ottamalla huomioon nämä avaintekijät voit kuitenkin löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön.

Erilaisia näppäimistöjä kotitoimistoon

Kotona työskentelystä on tullut viime vuosina yhä suositumpaa, ja oikeat välineet ja laitteet voivat vaikuttaa tuottavuuteen ja mukavuuteen huomattavasti. Yksi kotitoimiston tärkeimmistä varusteista on hyvälaatuinen näppäimistö. Saatavilla on monenlaisia näppäimistöjä, ja kullakin tyypillä on omat etunsa ja haittansa. Tässä artikkelissa tutustumme kotitoimistoon saatavilla oleviin erityyppisiin näppäimistöihin ja keskustelemme siitä, mikä näppäimistötyyppi soveltuu parhaiten tarpeisiisi.

Mekaaniset näppäimistöt

Mekaaniset näppäimistöt ovat suosituin näppäimistötyyppi kotitoimistoon. Näissä näppäimistöissä on jokaiselle näppäimelle omat kytkimet, jotka antavat tuntuman ja tyydyttävän naksahduksen, kun niitä painetaan. Mekaaniset näppäimistöt ovat erittäin kestäviä, ja monet mallit on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Ne ovat myös hyvin muokattavissa, ja niitä voi ostaa useiden eri kytkinten ja näppäinkorkkien avulla. Mekaanisten näppäimistöjen haittapuolena on, että ne ovat yleensä kalliimpia kuin muuntyyppiset näppäimistöt.

Ergonomiset näppäimistöt

Ergonomiset näppäimistöt on suunniteltu vähentämään käyttäjän ranteiden ja käsien rasitusta. Nämä näppäimistöt on yleensä jaettu kahteen osaan, jotka voidaan säätää käyttäjän luonnollisen käden asennon mukaan. Monissa ergonomisissa näppäimistöissä on myös rannetuki, joka antaa lisätukea. Nämä näppäimistöt ovat ihanteellisia henkilöille, jotka kirjoittavat pitkiä aikoja, sillä ne auttavat vähentämään väsymystä ja loukkaantumisriskiä. Ergonomiset näppäimistöt ovat kuitenkin yleensä kalliimpia kuin muuntyyppiset näppäimistöt.

Langattomat näppäimistöt

Langattomat näppäimistöt ovat yhä suositumpia kotitoimistossa. Nämä näppäimistöt liitetään tietokoneeseen Bluetoothin tai USB-donglen avulla, ja ne tarjoavat paljon joustavuutta. Langattomia näppäimistöjä voi käyttää missä tahansa huoneessa, ja ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat liikkua työskennellessään. Langattomien näppäimistöjen haittapuolena on se, että ne ovat yleensä kalliimpia kuin muuntyyppiset näppäimistöt.

Kompaktit näppäimistöt

Kompaktit näppäimistöt on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat pienemmän muotokertoimen. Nämä näppäimistöt ovat yleensä paljon pienempiä kuin tavalliset näppäimistöt, ja niissä on usein "kymmensormijärjestelmä", jossa numeronäppäimistö on poistettu. Kompaktit näppäimistöt sopivat erinomaisesti henkilöille, joilla on rajoitetusti tilaa työpöydällä, ja ne sopivat myös hyvin henkilöille, jotka matkustavat usein. Kompaktinäppäimistöjen haittapuolena on, että niiden käyttö voi olla vaikeampaa kuin täysikokoisten näppäimistöjen.

Pelinäppäimistöt

Pelinäppäimistöt on suunniteltu pelaajille, jotka tarvitsevat korkeaa suorituskykyä ja reagointikykyä. Näissä näppäimistöissä on yleensä mekaaniset kytkimet, mukautettava RGB-valaistus ja erilaisia makronäppäimiä. Pelinäppäimistöt ovat ihanteellisia pelaajille, jotka haluavat mahdollisimman reagoivan ja tarkan kokemuksen. Pelinäppäimistöt ovat kuitenkin yleensä kalliimpia kuin muuntyyppiset näppäimistöt.

Johtopäätös

Kotitoimistoon on saatavilla monenlaisia näppäimistöjä, ja jokaisella tyypillä on omat etunsa ja haittansa. Mekaaniset näppäimistöt ovat erittäin kestäviä ja muokattavissa, kun taas ergonomiset näppäimistöt voivat auttaa vähentämään väsymystä ja loukkaantumisriskiä. Langattomat näppäimistöt tarjoavat paljon joustavuutta, ja kompaktit näppäimistöt ovat ihanteellisia henkilöille, joilla on vain vähän tilaa työpöydällä. Pelinäppäimistöt on suunniteltu pelaajille, jotka tarvitsevat korkeinta mahdollista suorituskykyä. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen näppäimistön valitset, on tärkeää varmistaa, että se vastaa tarpeitasi ja sopii budjettiisi.

Johdanto kotitoimiston parhaisiin näppäimistöihin

Etsitkö parasta näppäimistöä kotitoimistoon? Kun on otettava huomioon niin monia eri tekijöitä, voi olla vaikeaa valita oikea näppäimistö. Tämä ostajan opas auttaa sinua ymmärtämään, millaisia erilaisia näppäimistöjä on saatavilla, mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä ja mitkä ovat markkinoiden parhaat merkit ja tuotteet. Käsittelemme myös eri hintaluokkia, jotta voit löytää tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan näppäimistön.

Huomioon otettavat tekijät

Kun haluat löytää parhaan näppäimistön kotitoimistoosi, on otettava huomioon muutamia tekijöitä. Ensinnäkin on tärkeää miettiä, minkä tyyppistä näppäimistöä tarvitset. Näppäimistöjä on useita eri tyyppejä, kuten mekaanisia, kalvokäyttöisiä ja ergonomisia näppäimistöjä. Jokaisella tyypillä on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja etunsa, joten on tärkeää pohtia, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Seuraavaksi kannattaa miettiä tarvitsemasi ominaisuudet. Tarvitsetko taustavalaistun näppäimistön? Haluatko mieluummin langallisen vai langattoman yhteyden? Entä näppäinten asettelu ja muotoilu? Kaikki nämä tekijät on otettava huomioon näppäimistöä valittaessa.

Suosittuja tuotemerkkejä ja tuotteita

Kun haluat löytää parhaan näppäimistön kotitoimistoosi, on olemassa useita suosittuja merkkejä ja tuotteita, joista voit valita. Joitakin huippumerkkejä ovat Logitech, Razer, Corsair ja SteelSeries. Kukin näistä tuotemerkeistä tarjoaa erilaisia näppäimistöjä, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja hintaluokkia.

Logitech on suosittu valinta näppäimistöjen osalta. He tarjoavat laajan valikoiman tuotteita budjettiystävällisistä malleista huippuluokan pelinäppäimistöihin. Heidän G413 Carbon -näppäimistönsä on suosittu mekaaninen näppäimistö, jossa on tyylikäs muotoilu ja taustavalo. Logitech K400 Plus on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät langatonta näppäimistöä, jossa on mukava muotoilu.

Razer on toinen suosittu näppäimistömerkki. Se tarjoaa valikoiman pelinäppäimistöjä, joissa on ominaisuuksia, kuten RGB-valaistus, mekaaniset kytkimet ja omat medianäppäimet. Razer BlackWidow Elite on suosittu mekaaninen pelinäppäimistö, jossa on tyylikäs muotoilu ja mukautettava valaistus.

Corsair on toinen tunnettu näppäimistöjen tuotemerkki. He tarjoavat erilaisia tuotteita budjettiystävällisistä malleista huippuluokan pelinäppäimistöihin. Corsair K95 RGB Platinum on suosittu mekaaninen pelinäppäimistö, jossa on tyylikäs muotoilu ja mukautettava valaistus.

SteelSeries on toinen hyvä näppäimistöjen tuotemerkki. He tarjoavat erilaisia tuotteita budjettiystävällisistä malleista huippuluokan pelinäppäimistöihin. SteelSeries Apex 7 on suosittu mekaaninen pelinäppäimistö, jossa on tyylikäs muotoilu ja mukautettava valaistus.

Erilaiset näppäimistötyypit

Kun haluat valita parhaan näppäimistön kotitoimistoosi, on tärkeää ymmärtää, millaisia erilaisia näppäimistöjä on saatavilla. Kolme päätyyppiä ovat mekaaniset, kalvokäyttöiset ja ergonomiset näppäimistöt.

Mekaaniset näppäimistöt ovat suosittuja pelaajien keskuudessa niiden tuntopalautteen ja kestävyyden vuoksi. Niiden käyttöikä on myös muita näppäimistötyyppejä pidempi.

Kalvonäppäimistöt ovat yleisin näppäimistötyyppi. Ne ovat tyypillisesti mekaanisia näppäimistöjä halvempia, ja niiden tuntuma on pehmeämpi.

Ergonomiset näppäimistöt on suunniteltu niin, että niitä on mukavampi käyttää. Ne ovat tyypillisesti kalliimpia kuin muuntyyppiset näppäimistöt, mutta ne ovat investoinnin arvoisia, jos etsit näppäimistöä, joka on mukava ja helppokäyttöinen.

Hintaluokat

Kun haluat löytää parhaan näppäimistön kotitoimistoosi, on valittavana useita eri hintaluokkia. Budjettiystävällisiä näppäimistöjä voi löytyä jo 20 eurolla, kun taas huippuluokan pelinäppäimistöt voivat maksaa satoja euroja. On tärkeää ottaa huomioon budjetti, kun valitset näppäimistöä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että parhaan näppäimistön löytäminen kotitoimistoon voi olla haastava tehtävä. Tässä ostajan oppaassa on esitelty eri huomioon otettavia tekijöitä, markkinoiden parhaita tuotemerkkejä ja tuotteita, erilaisia saatavilla olevia näppäimistötyyppejä ja eri hintaluokkia. Näiden tietojen avulla sinun pitäisi pystyä löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva näppäimistö.

Hintaluokat

Kun haluat ostaa näppäimistön kotitoimistoon, voit valita useista eri hintaluokista. Budjetistasi ja tarpeistasi riippuen voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. Tässä on erittely siitä, mitä voit odottaa eri hintaluokissa:

 • Alle 50 euroa: Edulliset näppäimistöt, jotka ovat yleensä langallisia ja joissa on perusominaisuudet.

 • 50-100 euroa: Keskitason näppäimistöt, joissa on enemmän ominaisuuksia, kuten langaton yhteys ja taustavalo.

 • 100-200 euroa: Huippuluokan näppäimistöt, joissa on ominaisuuksia, kuten mekaaniset kytkimet, ohjelmoitavat näppäimet ja RGB-valaistus.

 • Yli 200 euroa: Premium-näppäimistöt, joissa on uusimmat ominaisuudet ja laadukkaimmat komponentit.

Parhaat merkit kotitoimiston näppäimistöille

Kun on kyse kotitoimiston perustamisesta, oikean näppäimistön valinta on tärkeää. Oikealla näppäimistöllä voi olla ratkaiseva merkitys, kun haluat varmistaa, että työtilasi on mukava ja tuottava. Koska tarjolla on niin monia merkkejä ja malleja, voi olla vaikeaa päättää, mikä näppäimistö on paras kotitoimistoon. Tässä artikkelissa luodaan yleiskatsaus kotitoimistoon tarkoitettujen näppäimistöjen parhaista tuotemerkeistä, mukaan lukien etsittävät ominaisuudet ja vinkit, jotka auttavat sinua tekemään parhaan valinnan.

Logitech

Logitech on yksi suosituimmista näppäimistöjen tuotemerkeistä. Logitech-näppäimistöt tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan sekä laajasta valikoimasta ominaisuuksia. Logitech-näppäimistöjä on monenlaisia tyylejä ja kokoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. Logitech-näppäimistön ominaisuuksia ovat muun muassa seuraavat:

 • Mukava, ergonominen muotoilu
 • Ohjelmoitavat pikanäppäimet
 • Langattomat tai langalliset vaihtoehdot
 • Taustavalo

Microsoft

Microsoft on toinen suosittu näppäimistöjen tuotemerkki. Microsoft-näppäimistöt tunnetaan niiden laadusta ja kestävyydestä sekä niiden monipuolisista ominaisuuksista. Microsoft-näppäimistöjä on saatavana eri tyylejä ja kokoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. Joitakin ominaisuuksia, joita Microsoft-näppäimistöltä kannattaa etsiä, ovat mm. seuraavat:

 • Mukava, ergonominen muotoilu
 • Ohjelmoitavat pikanäppäimet
 • Langattomat tai langalliset vaihtoehdot
 • Taustavalo

Corsair

Corsair on toinen hyvä merkki näppäimistöille. Corsair-näppäimistöt ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestä sekä laajasta valikoimasta ominaisuuksia. Corsair-näppäimistöjä on saatavana eri tyylejä ja kokoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. Joitakin ominaisuuksia, joita Corsair-näppäimistöltä kannattaa etsiä, ovat mm. seuraavat:

 • Mukava, ergonominen muotoilu
 • Ohjelmoitavat pikanäppäimet
 • Langattomat tai langalliset vaihtoehdot
 • Taustavalo

Razer

Razer on toinen näppäimistöjen huippumerkki. Razer-näppäimistöt ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestä sekä niiden monipuolisista ominaisuuksista. Razer-näppäimistöjä on saatavana eri tyylejä ja kokoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. Razer-näppäimistön ominaisuuksia ovat muun muassa seuraavat:

 • Mukava, ergonominen muotoilu
 • Ohjelmoitavat pikanäppäimet
 • Langattomat tai langalliset vaihtoehdot
 • Taustavalo

SteelSeries

SteelSeries on toinen erinomainen näppäimistömerkki. SteelSeries-näppäimistöt ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestä sekä niiden monipuolisista ominaisuuksista. SteelSeries-näppäimistöjä on saatavana eri tyylejä ja kokoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. SteelSeries-näppäimistön ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa seuraavat:

 • Mukava, ergonominen muotoilu
 • Ohjelmoitavat pikanäppäimet
 • Langattomat tai langalliset vaihtoehdot
 • Taustavalo

HyperX

HyperX on toinen hyvä merkki näppäimistöille. HyperX-näppäimistöt ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestä sekä laajasta valikoimasta ominaisuuksia. HyperX-näppäimistöjä on saatavana eri tyylejä ja kokoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan näppäimistön. HyperX-näppäimistön ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä, ovat muun muassa seuraavat:

 • Mukava, ergonominen muotoilu
 • Ohjelmoitavat pikanäppäimet
 • Langattomat tai langalliset vaihtoehdot
 • Taustavalo

Johtopäätös

Kun haluat valita parhaan näppäimistön kotitoimistoosi, on tärkeää ottaa huomioon tarpeisiisi parhaiten sopivat ominaisuudet ja tuotemerkit. Edellä mainitut tuotemerkit ovat parhaita kotitoimiston näppäimistöjä, ja jokainen niistä tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja tyylejä, joista voit valita. Oikean näppäimistön avulla voit varmistaa, että kotitoimistosi on mukava ja tuottava.

 • [Logitech](https: //www.logitech.com/)
 • [Microsoft](https: //www.microsoft.com/)
 • [Corsair](https: //www.corsair.com/)
 • [Razer](https: //www.razer.com/)
 • [SteelSeries](https: //steelseries.com/)
 • [HyperX](https: //www.hyperxgaming.com/)

Päätelmä

Oikealla näppäimistöllä voi olla suuri merkitys kotitoimistossasi. Jos käytät aikaa tarpeisiisi sopivan näppäimistön löytämiseen, voit työskennellä tehokkaammin ja mukavammin. Parhaan kotitoimistoon sopivan näppäimistön pitäisi olla mukava ja ergonominen, ja siinä pitäisi olla tarvittavat ominaisuudet, jotta saat työsi tehtyä.

Mukavuuden kannalta ergonomiset näppäimistöt ovat parhaita. Niiden jaettu muotoilu ja pehmustettu kämmentuki takaavat mukavan kirjoituskokemuksen, ja ne voivat auttaa vähentämään karpalotunnelin oireyhtymän riskiä. Jos haluat lisää mukavuutta, harkitse langatonta näppäimistöä, jossa on sisäänrakennettu ohjauslevy, tai näppäimistöä, jossa on multimedianäppäimet.

Jos haluat ammattimaisemman ilmeen, mekaaninen näppäimistö on hyvä vaihtoehto. Mekaanisissa näppäimistöissä on tuntuma, joka voi auttaa sinua kirjoittamaan tarkemmin ja nopeammin. Näppäimistöjä on myös monenlaisia, joten voit löytää sellaisen, joka sopii kotitoimistosi sisustukseen.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen näppäimistön valitset, varmista, että se sopii tarpeisiisi ja on mukava käyttää. Oikean näppäimistön avulla voit tehdä kotitoimistostasi tehokkaamman ja toimivamman.

Top 10 näppäimistöä kotitoimistoon

Oikea näppäimistö kotitoimistoon on tärkeää tuottavuuden ja mukavuuden kannalta. Markkinoilla on niin paljon näppäimistöjä, että voi olla vaikeaa valita tarpeisiisi parhaiten sopiva näppäimistö. Olemme koonneet avuksesi luettelon 10 parhaasta kotitoimistokäyttöön tarkoitetusta näppäimistöstä.

1. Logitech K800 Langaton valaistu näppäimistö

Logitech K800 Wireless Illuminated Keyboard on loistava valinta kotitoimistoon. Siinä on tyylikäs, moderni muotoilu ja täysikokoinen näppäimistö, jonka taustavalaistut näppäimet helpottavat kirjoittamista hämärässä. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 10 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa 10 päivää. Lisäksi Logitech Unifying Receiver -vastaanottimen avulla yhteensopivia laitteita on helppo lisätä kokoonpanoosi.

2. Microsoft Sculpt -ergonominen pöytätaulunäppäimistö

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Keyboard -näppäimistö on suunniteltu vähentämään ranteen rasitusta ja parantamaan kirjoittamisen mukavuutta. Siinä on jaettu muotoilu, jossa on pehmustettu kämmentuki, ja näppäimistön kupolimainen muoto auttaa pitämään kädet ja ranteet luonnollisessa asennossa. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 30 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa kuusi kuukautta.

3. Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard on loistava valinta Mac-käyttäjille. Siinä on ohut, kevyt muotoilu ja täysikokoinen näppäimistö, jossa on taustavalaistut näppäimet. Jokaisen näppäimen alla oleva saksimekanismi auttaa tarjoamaan mukavan kirjoituskokemuksen, ja ladattava akku kestää jopa kuukauden yhdellä latauksella. Lisäksi Apple Magic Keyboard on yhteensopiva kaikkien Mac-laitteiden kanssa.

4. Corsair K63 Langaton mekaaninen näppäimistö

Corsair K63 Wireless Mechanical Keyboard on loistava valinta pelaajille. Siinä on täysikokoinen näppäimistö, jossa on Cherry MX Red -kytkimet, jotka takaavat sujuvan ja herkän kirjoituskokemuksen. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 15 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa 15 tuntia. Lisäksi Corsair Utility Enginen avulla valaistuksen ja makrojen mukauttaminen on helppoa.

5. Logitech G613 Lightspeed Langaton mekaaninen näppäimistö

Logitech G613 Lightspeed Wireless Mechanical Keyboard on loistava valinta pelaajille. Siinä on täysikokoinen näppäimistö, jossa on Romer-G Tactile -kytkimet, jotka takaavat sujuvan ja herkän kirjoituskokemuksen. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 15 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa 18 kuukautta. Lisäksi Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla valaistuksen ja makrojen mukauttaminen on helppoa.

6. Microsoft Surface Ergonominen näppäimistö

Microsoft Surface Ergonomic Keyboard on erinomainen valinta ergonomisen mukavuuden kannalta. Siinä on jaettu muotoilu, jossa on pehmustettu kämmentuki, ja näppäimistön kupolimainen muoto auttaa pitämään kädet ja ranteet luonnollisessa asennossa. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 30 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa 12 kuukautta. Lisäksi Microsoftin ergonominen näppäimistö on yhteensopiva kaikkien Surface-laitteiden kanssa.

7. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth -näppäimistö usealle laitteelle

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth -näppäimistö on loistava valinta monilaitteiden käyttäjille. Siinä on ohut, kevyt muotoilu ja täysikokoinen näppäimistö taustavalaistuilla näppäimillä. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 10 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa kaksi vuotta. Lisäksi Logitech Easy-Switch -tekniikan ansiosta voit helposti vaihtaa jopa kolmen laitteen välillä.

8. Razer BlackWidow Elite -mekaaninen näppäimistö

Razer BlackWidow Elite -mekaaninen näppäimistö on loistava valinta pelaajille. Siinä on täysikokoinen näppäimistö, jossa on Razer Green -kytkimet, jotka takaavat sujuvan ja herkän kirjoituskokemuksen. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 15 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa 80 tuntia. Lisäksi Razer Synapse 3 -ohjelmiston avulla valaistuksen ja makrojen mukauttaminen on helppoa.

9. Logitech K780 langaton monilaitteiden näppäimistö

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard on loistava valinta monilaitteiden käyttäjille. Siinä on täysikokoinen näppäimistö taustavalaistuilla näppäimillä, ja integroitu kumiteline pitää tabletin tai älypuhelimen paikallaan kirjoittaessasi. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 10 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa 24 kuukautta. Lisäksi Logitech Easy-Switch -tekniikan ansiosta voit helposti vaihtaa jopa kolmen laitteen välillä.

10. Microsoft Wireless Desktop 3050 -näppäimistö ja -hiiri

Microsoft Wireless Desktop 3050 -näppäimistö ja -hiiri on erinomainen valinta kotitoimistoon. Siinä on täysikokoinen näppäimistö, jossa on mukava kämmentuki, ja langattomassa hiiressä on muotoiltu muotoilu miellyttävää käyttöä varten. Langattoman yhteyden ansiosta voit kirjoittaa jopa 30 metrin etäisyydeltä, ja akun kesto on jopa kuusi kuukautta. Lisäksi Microsoft Wireless Desktop 3050 -näppäimistö ja -hiiri on yhteensopiva kaikkien Windows-laitteiden kanssa.

Oikean näppäimistön valitseminen kotitoimistoon voi olla haastavaa, mutta tämän 10 parhaan kotitoimistokäyttöön tarkoitetun näppäimistön luettelon avulla löydät varmasti tarpeisiisi sopivan näppäimistön. Olitpa sitten Mac-käyttäjä, pelaaja, usean laitteen käyttäjä tai etsit vain mukavaa ja ergonomista näppäimistöä, tässä on jokaiselle jotakin.

;

©Copyright 2023

www.sarikoo.fi